Menu
header_4dimenions_082023.jpg
  • Home ❯
  • Over 4DIMENSIONS
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Over 4DIMENSIONS

4Dimensies voor een succesvolle Carwash Business

Als geen ander, vervullen de roll-over-, de wasstraat-, de wasbox- en de truckwashinstallaties de hoogste verwachtingen van uw klanten, zowel in kwaliteit van het wassen, de snelheid, het bediencomfort en het design.
De vier parameters die we bij WashTec de 4Dimensies van de moderne autowasinstallaties noemen. Met onze autowasinstallaties garanderen wij u de hoogste klanttevredenheid en een succesvolle Carwash Business.

DIMENSION #1 - QUALITY

MultiFlex:

De multi-dimensionele zijborstel past zich geheel aan de contour van het voertuig aan, speciaal aan de achterkant. Conclusie: een veel beter resultaat voor uw klanten en meer omzet voor u.

Meer info >

 

Mann lehnt sich an glänzendes Autos

TecsLine:

Efficiënt wassen, waxen en polishen, laag verbruik en maximale kostenbeheersing. Daar staat TecsLine–chemie van WashTec’s dochter AUWA voor.

Meer info >

Frau wäscht und poliert Auto mit SelfTecs-Chemie

SelfTecs:

TheSelfTecs Chemie van AUWA behandelt het wassen en het polishen tegelijkertijd. Met andere woorden: voorwas, wassen en polishen, afspoelen en de gehele wasbeurt is klaar!

Meer info >

Waschbürsten

SofTecs® Pur:

SoftTecs® Pur is uitermate veilig en behoedzaam voor de lak en de buitenzijde van het voertuig, dankzij een hogere rotatiesnelheid en een langer contact. SofTecs® reinigt effectief met een glanzend resultaat. De borstels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kleurencombinaties.

Meer info >

 

Radwäscher WheelJet reinigt große und kleine Felgen

WheelFlash und WheelJet:

WheelFlash brengt de chemie exact en overal aan op de velg, zodat alle velgen fantastisch schoon worden, ongeacht het design. The WheelJet reinigt zowel grote als kleine velgen: de diagonale opstelling betekent dat het start vanuit het midden en reinigt zelfs tot 21” velgen. 

Meer info >

Rotationsdachdüse FlexStream

FlexStream:

FlexStream brengt de chemie aan door een multifunctioneel roterende dakborstel, en zorgt voor  hogedruk wassen en drogen. Dankzij de 360˚ rotatie, garandeert het een optimaal effectief resutaat.

Meer info >

Vorreinigung eines Autos mit Turbonozzles

Hogedruk opties:

Het maximale effect van de TurboNozzles garanderen verwijdering van het zware vuil aan de voor- en achterkant en in de wielkasten.

Meer info >

Waschstraße mit Auto und linear mitfahrenden Dach- und Seitenwalzen

Lineaire technologie in wasstraten:

Lineair volgende dak- en zijborstels garanderen meer impact op gehele contour van het voertuig, Electronische borstelinstelling verzekeren een precieze en zorgvuldige positie van de borstel, de roterende borstel past zich continu in afstand aan van het voertuig.

Meer info >

DIMENSION #2 - SPEED

Auto fährt in die Portalwaschanlage SoftCare Pro Classic Race

Roll-over SoftCare Pro Classic Race:

De ideale machine voor pompstations en andere bedrijven die in de carwash business piektijden draaien, en die een snelle roll-over zoeken.

Meer info >

zwei Autos fahren in zwei hintereinander geschaltete Portale

Roll-over SoftCare² Takt:

Twee portalen voor parallel wassen en drogen,  zo worden twee voertuigen tegelijkertijd  gewassen; de capaciteit tot 20 auto’s per uur.

Meer info >

Portalwaschanlage SoftCare² Juno

Roll-over SoftCare² Juno:

Hoge snelheid wasinstallatie, de dubbele roll-over – voor kortere en snellere was- en droogtijden. Was- en droogproces worden versneld door tweede dakborstel en tweede droger.

Meer info >

DIMENSION #3 - CONVENIENCE

Mann wählt am Touchterminal intuitiv das Waschprogramm in der Autowaschanlage

iWash

iWash geeft de klant de mogelijkheid zijn eigen wasprogramma samen te stellen. Exact het programma wat hij wil, individueel, flexibel en gemakkelijk door touchscreen.

Meer info >

Wash&Pay: Frau bezahlt während der Autowäsche

Wash&Pay:

Drive in, auto wassen en betalen – met Wash&Pay. De auto gewassen net als benzinetanken. De klant rijdt in een portaal, betaalt gedurende of na het autowassen.

Meer info >

Frau sitzt während Autowäsche bequem in Auto

Drive-In:

Koop een ticket, rij naar binnen, was de auto en je kunt weer vertrekken. Met het Drive-in carwash concept blijft de klant in de auto zitten. Niet meer uit- of instappen, dat scheelt tijd. Vooral in piekuren kunt u meerdere auto’s in kortere tijd wassen en daarmee meer winst maken.

Meer info >

Portalwaschanlage SoftCare² Pro XL für Fahrzeuge mit extra breiten Abmessungen

SoftCare2 Pro XL:

Brede limousines, SUV’s, caravans of bedrijfswagens: De 2.58m brede SoftCare2 Pro XL is de perfecte machine, speciaal voor voertuigen met uitzonderlijke afmetingen.

Meer info >

 

Wasboxen – kleurenconcept:

Het nieuwe kleurenconcept maakt het uw klant nog eenvoudiger om zijn auto te wassen in de wasbox. Hij stelt zelf zijn programma samen, en ziet meteen welke borstel hij moet pakken van zijn self-service programma.

Meer info >

DIMENSION #4 - LOOK & FEEL

farbig beleuchteten Schaumvorhang in der Autowaschanlage

FoamSensation

Dit biedt uw klanten een geweldige wasbeleving. FoamSensation bedekt de hele auto onder een prachtige gekleurde schuim deken. Deze optie is beschikbaar voor wasstraten en roll-overs.

Meer info >

farbig beleuchtete StarTrack Führungsschienen in der Autowaschanlage

StarTrack

De innovatieve StarTrack geleide rails lichten op, zo zien uw klanten precies hoe ze de roll-over in moeten rijden en zien ze gelijk dat de auto exact goed staat.

Meer info >

bunte Lichter in der LightSHow in der Waschstraße

PowerFoam:

Een geweldig schuimbad door een constante spray van schuim met een aparte PowerFoam pistol, die praktisch geen onderhoud vergt. Het aanbrengen van het schuim biedt niet alleen een perfect resultaat  maar biedt ook een geweldige wasbeleving.
Uw klanten besteden meer tijd bij u voor het wassen, dus… meer omzet.

Meer info >

LED-Attika beleuchtet Autos und Waschanlage im Dunkeln

Gekleurde LED-verlichting:

Maak uw stalen constructie nog mooier, zodat de klanten u van verre  kunnen zien. De gekleurde LED-verlichting met een hoogte van 600mm kan geheel worden aangepast aan het ontwerp van uw locatie.

Meer info >