Menu
header_highlights_1.jpg
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Highlights Wasboxen

Een enorme selectie in innovaties..

Ontdek nog meer mogelijkheden voor een succesvol autowasbedrijf. WashTec presenteert innovaties voor elk type bedrijf en voor de wensen van de autowasklant. Met een duidelijke strategie en gericht op maximale klanttevredenheid!

Colour concept – Overzichtelijk en handig in gebruik voor een ware was-sensatie.

Dankzij de nieuwe kleurcodes wordt het voor de klant nog eenvoudiger om de JetWash-installatie te gebruiken. Het innovatieve kleurconcept is helemaal afgestemd op de gekozen programmastructuur. Zo ziet de klant al in één oogopslag welke borstel of lans bij het gekozen programma past.

JetWash-Anlage

Colour concept:

In één oogopslag alles bij de hand.

 • De kleurcodes maakt het bedienen simpel en intuïtief.
 • Op het bedienpaneel worden de meerdere programmastappen met bijbehorende kleuren weergegeven.
 • Het display geeft aan hoeveel wastegoed de klant nog heeft. Zo weet de klant op elk moment hoe lang hij nog kan wassen en wanneer hij moet opwaarderen.
 • Altijd goed geïnformeerd door verlicht programmadisplay: Drie heldere led-lampjes lichten op tijdens het wasverloop van het gekozen programma. De keuze van een programma wordt met een geluidssignaal bevestigd.
 • Geen wasonderbrekingen dankzij flexibele betalingsmogelijkheden. Met de bedienterminal kunnen de wassingen op heel veel verschillende manieren betaald worden: met munten, jetons, contactloos betalen, pre-paid transponderkaarten of via het uitgeven van wascodes.
 • Onderhoudsarm bedienpaneel voor efficiënt gebruik: De bediening werkt met een elektronische impuls bij het aanraken van het oppervlak. Omdat er geen mechanische beweging is, is het touchscreen onderhoudsarm. Het frontfolie uit één stuk beschermt de touch-techniek tegen spatwater.

Powerschuim pistool – perfecte schuimprestatie.

Met het separate, onderhoudsvriendelijke powerschuimpistool biedt u uw klanten een perfecte schuimlaag met een optimaal schuimbeeld. Met het aanbrengen van dit schuim biedt u uw klanten niet alleen een perfect wasresultaat, maar maakt u van het wassen van een auto een ware was-sensatie! Uw klanten zullen graag langer wassen en zo mede uw omzet verhogen.

warning
Door op de video te klikken, stemt u in met de gegevensoverdracht aan YouTube en accepteert u het privacybeleid.

Powerschuim pistool:

Het sterke verkoopargument voor de doe-het-zelf boxen.

 • Met power foam word een aparte lans gebruikt. Deze produceert een volle schuimdeken, zodat al het vuil wordt opgelost.
 • Zo hebben uw klanten meer plezier bij het wassen, als ze hun auto helemaal in het schuim hullen, terwijl aan de andere kant de exploitant er baat bij heeft, omdat de klant gemiddeld langer bezig is met het wassen.
 • Als optie kan het schuim ook met een combi-lans aangebracht en afgespoeld worden.

Verlicht boeibord – voor een betere zichtbaarheid.

Verbeter de uitstraling van uw staalconstructie. Zorg ervoor dat uw modern uitziende wasboxen al van ver zichtbaar zijn. Het boeibord van 600mm hoog rondom wordt indirect verlicht voor een goede zichtbaarheid. Het individuele design kan altijd aan uw locatie aangepast worden. De hoogwaardige beplating van gepoedercoat aluminium is heel duurzaam en kan geheel naar uw wensen bedrukt worden.

Waschplätze mit Dach

Verlicht boeibord:

Opvallend ook van verre.

 • Energie zuinige LED technologie gekoppeld aan een aantrekkelijke en moderne uitstraling.
 • Zichbaar van een grotere afstand met een 600mm hoogte.
 • Digitaal printen met grafische elementen maakt het mogelijk de wasboxen geheel naar eigen ontwerp te leveren. Het ontwerp van het LED boeibord kan geheel aangepast worden naar de huisstijl van de exploitant.  Vervangbaar en/of wisselend ontwerp van het boeibord.
 • Gemaakt van gepoedercoat aluminium dat heel lang meegaat met in een RAL-kleur die de klant zelf kan kiezen.
 • Met de juiste uitvoering is het retrofitten van het LED boeibord ook nog  een optie.