Menu
Service planning Washtec
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Planning

De basis voor elk succesvol carwashbedrijf.

WashTec staat u het hele planningsproces ter zijde: van concurrentie- en locatieanalyse tot aanschaf en beheer van de installatie. Profiteer van de jarenlange technische en economische expertise van de wereldmarktleider. En van partnerschap op gelijke voet.

De locatie als sleutel tot succes

Wij voeren concrete locatie- en potentieelanalyses uit die u helpen de juiste beslissing te nemen. Natuurlijk houden we daarbij altijd rekening met de concurrentiesituatie in uw regio. En dat geeft u een betrouwbare basis voor uw verdere planning.

Op weg naar de optimale installatie

WashTec biedt autowasinstallaties voor elke behoefte en elk budget. Onze medewerkers staan u met technische en zakelijke know-how ter zijde zodat u de juiste keuze kunt maken - van het bepalen welke installatie-uitrusting bij uw situatie past, tot en met het analyseren van de kostenstructuur. Zo profiteert u van maximale zekerheid van uw investering.

Om ook - wat onze service betreft -volledige kostentransparantie te creëren bieden wij verschillende servicemodellen: van een all-in onderhoudscontract met aanpasbare servicelevel-overeenkomsten tot pay-per-wash-modellen en on-call-oplossingen. Vanuit onze decentrale locaties zorgen de WashTec Service Teams voor alle nodig professionele ondersteuning.
 

Het end-to-end concept van WashTec

Bij ons draait alles om de klant en zijn individuele behoeften. Dat begint al bij de planning en aanschaf van uw installatie. En geldt gedurende de hele levensduur.

Een voorbeeld: het WashTec Service Team configureert uw installatie en houdt daarbij rekening met alle relevante parameters en een veilige financierbaarheid. Aansluitend installeren wij de autowasinstallatie bij u ter plaatse. Bij de check tijdens inbedrijfstelling wordt de installatie individueel afgestemd op de specifieke omstandigheden – als garantie voor een optimaal wasresultaat. De service van WashTec omvat ook het selecteren van de juiste reinigings- en wax-/polishproducten van AUWA, natuurlijk conform de geldende veiligheids- en milieunormen. Met gerichte communicatiemiddelen kunnen wij u adviseren bij het werven en binden van uw klanten.
 

WashTec Service-Konzept Modell Plan

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: