Menu
Waschstraße von WashTec - Header
  • Home ❯
  • Wasstraten

Wasstraten

Oplossingen op maat voor elke locatie.

Maximale flexibiliteit voor uw carwash business: WashTec biedt u een variabel wasstraatconcept met tal van modules voor het wassen, drogen en waxen/polishen van voertuigen. Stel de gewenste combinatie samen afhankelijk van het aantal wassingen, de beschikbare ruimte en de wensen van uw klanten. Wij begeleiden u gedurende het gehele proces: van planning en ontwerp tot realisering. Betalingssystemen, waterbehandeling en chemie producten worden daarbij niet vergeten. Vertrouw op onze expertise: samen vinden wij de optimale oplossing voor uw succes.

Wasstraten

Elke locatie is anders. Daarom gelden voor elke wasstraat specifieke eisen – alles hangt af van de beschikbare ruimte of de gewenste capaciteit of uitrusting. Met het modulaire concept van WashTec vindt u altijd de optimale oplossing voor uw situatie.

4Seitenwalzen_Concept

Lineaire Technologie:

Perfecte wasresultaten aan voor- en achterzijde.

De continu verder ontwikkelde Lineaire Technologie van WashTec verbetert de wasresultaten, daar waar het nodig is: aan de voor-  en achterzijde. De contourvolgende  borstels wassen het gehele voertuig grondig, ook op belangrijke plekken zoals de voor- en achterzijde.

Contact > Meer info >

Waschstraße SoftLine² Vario von WashTec

SoftLine² Vario:

De wasstraat die aan elke wens voldoet.

Van ruimtebesparende basiswasstraat tot een 60 meter lange carwash met een enerverend beleving: wat uw plannen ook zijn, SoftLine² Vario maakt het mogelijk. Stel uit een groot aantal modules precies de wasstraat samen die u voor ogen heeft. Afgestemd op uw beschikbare ruimte, het aantal wasbeurten en de verwachtingen van uw clientèle.

Contact > Meer info >

Waschstraße SoftLine Compact von WashTec

SoftLine Compact:

De compacte wasstraat voor korte hallen.

De snelste weg naar een perfect schoon resultaat: SoftLine Compact is de ideale wasstraatoplossing voor korte hallen. Voor de uitrusting heeft u de keuze uit diverse was-, droog- en wax/polish-modules. Alle modules zijn zo geoptimaliseerd dat ze linea recta leiden naar het beste resultaat.

Contact > Meer info >

Waschstrasse

Modulair wasstraat systeem:

Een wasstraat die net zo uniek is als uw locatie.

Flexibeler kan het niet: met de individueel combineerbare modules van WashTec stelt u uw wasstraat precies zo samen als u dat wilt. Van economische basisvariant tot high-end premiumuitvoering: stel uw wasstraat zo samen als u die voor ogen heeft.

Contact > Meer info >