Menu
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

MultiFlex zijborstels

Elke hatchback perfect schoon.

Voor velen een bekend probleem: de schuine achterkant van kleine en compacte auto's, stationwagons en SUV's wordt bij een wasbeurt niet echt schoon. Bepaalde delen van de auto, zoals onder de achterspoiler, zijn voor gangbare zijborstels namelijk niet bereikbaar. De oplossing heet MultiFlex: een multidimensionale zijborstel voor optimaal voertuigcontact met extra touch aan de achterzijde. Het resultaat: meer glans voor uw klanten, meer omzet voor u.

De eerste borstel die de achterzijde optimaal en schuin benadert.

warning
Door op de video te klikken, stemt u in met de gegevensoverdracht aan YouTube en accepteert u het privacybeleid.

Innovatieve techniek onder de loep

Een revolutionair idee, al even eenvoudig als efficiënt: de MultiFlex zijborstel kantelt bij de achterzijde van de auto naar achteren. Zo kan hij het schuine vlak flexibel benaderen en dat wassen met maximaal voertuigcontact. Tot onder de achterspoiler en in de holte van de bumper. Zo wordt eindelijk elke auto met een schuine achterzijde rondom echt schoon.

Maximaal voertuigcontact.

Twee kantelassen zorgen ervoor dat de MultiFlex zijwassers maximaal contact maken met het voertuig, ook om de uiteinden van de achterbumper en dakstijlen heen.

MultiFlex-Seitenwäscher

Perfecte aanpassing aan de contouren

Bij voertuigen met een schuine achterkant benaderen de MultiFlex zijborstels de achterkant van de auto in gekantelde stand en wassen zo ook onder de spoiler. Eindelijk wordt zo elke auto met een schuine achterkant echt schoon.

 

MultiFlex-Seitenwäscher wäscht unter dem Spoiler

Optimale schuine stand

Door de schuine stand wassen de MultiFlex zijborstels gericht in de holtes van de achterbumper. Voor een optimaal resultaat.

MultiFlex-Seitenwäscher wäscht unter dem Spoiler

Zo werkt MultiFlex

Multiflex Seitenwäscher wäscht Auto seitlich flexibel

Zijdelings flexibel

De zijborstels benaderen – zoals bij alle WashTec roll-overs – de vlakken van de auto flexibel vanaf de zijkant. Zo verloopt de eerste wasgang.

Multiflexgelenk des Seitenwäschers

Schuin tegen de achterzijde

Aan de achterzijde van de auto kantelen de zijwassers en wassen de achterkant in een schuine positie. Bij auto's met een rechte, hoge achterzijde (bijv. bestelauto's) blijft de kantelfunctie uitgeschakeld.

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: