Menu

WashTec
SmartCare

De excellente roll-over onder de wasinstallaties. Made in Germany.
Kunnen we de succesvolste wasinstallatie nog verbeteren? Natuurlijk kunnen we dat.

Wat betekent het als we zeggen dat onze nieuwe roll-over ‚smart‘ is? Heel eenvoudig: deze roll-over is uniek binnen de huidige car washbranche. Omdat veel functies verbeterd en geoptimaliseerd zijn. Omdat hij betrouwbaar en robuust is. Omdat hij maximale beschikbaarheid garandeert. En daardoor uw wasbedrijf met innovatieve oplossingen naar nieuwe hoogten brengt.

De slimste
in alle dimensies.

Smart, door zijn optimale beschikbaarheid:

Door monitoring, intelligente gegevensregistratie en remote-control kan uitval van de machine eenvoudig voorkomen worden.

Smart door Remote-control:

Comfortabele en individuele bediening van alle instellingen: of het nu gaat om prijzen, chemiedosering of het instellen van wasprogramma’s.

Smart, vanwege optimale flexibiliteit en vrijheid:

De configuratie, besturing en aanpassing van wasprogramma’s waren nog nooit zo eenvoudig en kunnen ten alle tijde perfect afgestemd worden op uw wasbedrijf.

Smart, door intelligente en efficiënte bediening:

Voor een optimaal wasresultaat, maximale snelheid en daardoor nog meer omzet.

Smart door zijn prestaties in vier dimensies:

Quality, Speed, Convenience, Look & Feel. Kwaliteit, snelheid, bedieningsgemak en design.

Afstandsbediening
Smart,
door intelligente
ondersteuning van uw wasbedrijf.

Smart betekent nieuwe wegen inslaan. Met Remote Access kunt u uw wasinstallatie op elk gewenst moment controleren en aansturen. Eenvoudiger, met nog meer comfort, sneller en perfect afgestemd op uw wensen en die van uw klanten. En daardoor vooral nog succesvoller.

Chemiedosering
Smart.
Door een perfecte
chemiedosering.

Eenmaal ingesteld worden dezelfde waschemicaliën altijd op dezelfde manier gedoseerd - in welke wassituatie dan ook. Dat is verleden tijd. De WashTec SmartCare maakt een intelligente chemiedosering mogelijk die perfect is afgestemd op het gewenste wasproces.

Bediening afgestemd op uw persoonlijke wensen
Smart.
Door eenvoudige en
comfortabele bediening.

Herrinnert u zich nog dat elke instellingsaanpassing van uw wasinstallatie maar één ding betekende: een hoop gedoe en gebrek aan vakkennis? Met de WashTec SmartCare breekt een nieuw tijdperk aan: meer flexibiliteit, meer comfort, en perfect afgestemd op uw wasbedrijf.

Borstelwassing
Smart.
Door intelligente sensoren voor
een uiterst nauwkeurige aansturing.

Schuine achterkanten, spoilers en moeilijk bereikbare delen van SUV’s en andere voertuigen worden vaak niet goed schoon. De verbeterde sensoren van de WashTec SmartCare garanderen een nauwkeurige besturing. Mede hierdoor én met de verbeterde FlexControl en MultiFlex wast de WashTec SmartCare ook de moeilijk bereikbare delen nog beter schoon.

Voorwassen
Smart.
door nog meer
schuimopbrengst.

Spectaculaire schuimbeleving
De WashTec SmartCare combineert de beste chemie met een perfecte schuimopbrengst en maakt autowassen tot een daadwerkelijk spectaculaire wasbelevenis.

Hoge druk
Smart.
Omdat hij puntprecies wast.

Zeer hardnekkig vuil, moeilijk bereikbare delen van voertuigen - een probleem? Nee, het zijn niet meer dan uitdagingen die de WashTec SmartCare met hogedruk te lijf gaat.

Drogen
Smart.
Door de dakblaasmond met
geoptimaliseerde luchtstroom.

Wat betekent dat eigenlijk, efficiënt drogen?
Heel eenvoudig: door de uitermate effectieve dakblaasmond met geoptimaliseerde luchtstroming droogt de WashTec SmartCare roll-over nog beter dan zijn voorgangers. En dat betekent nog meer tevreden en trouwe wasklanten.

Smart.
Want baanbrekend
in elk opzicht.

Form follow function – dat is het credo van het moderne design. Ook in dit opzicht is de WashTec SmartCare baanbrekend: Het combineert design, functionaliteit en individualiteit op een unieke wijze – en voegt op deze manier een nieuwe dimensie toe aan uw wasbedrijf.

Diversiteit die
de aandacht trekt.
Hoogwaardig
glas
3D maakt
het verschil
Mooi, veilig
en aantrekkelijk
Smart voor uw business!
Maak nu
een afspraak

Met * gemarkeerde velden moeten worden ingevuld

Fieldset