Menu
Autowasinstallaties van WashTec
  • Home ❯
  • Autowasinstallaties van WashTec

Autowasinstallaties van WashTec

Gegarandeerd succes voor uw autowasbedrijf.

Welkom in de wereld van autowassen. WashTec levert autowasinstallaties naar uw wensen en behoeftes, van roll-over tot kettingwasstraat en wasboxen tot bus- en truck wasinstallaties. Bovendien levert WashTec professionele begeleiding: van planning en financiering tot en met ondersteuning in marketing activiteiten. Gebruik onze ervaring voor uw succes.

Car washes portfolio

WashTec is wereldmarkt- en innovatieleider in de autowastechniek. WashTec levert autowasinstallaties die voldoet aan alle eisen en wensen, van roll-overs tot kettingwasstraten en wasboxen tot truck wasinstallaties, WashTec is ontstaan in 2000 na de fusie van California Kleindienst en Wesumat AG. Het bedrijf heeft haar hoofdkantoor in Augsburg en er werken meer dan 1.800 medewerkers in 80 landen, waarvan de meesten ervaren experts zijn in autowasinstallatie-techniek.

WashTec levert niet alleen innovatieve autowastechniek en chemie. We begeleiden u voor, tijdens en na uw aankoop met professionele service. Of als u van plan bent  een kettingwasstraat of een andere carwash te kopen.  Ons ervaren team weet wat belangrijk voor u is.

Roll-overs

WashTec_Produkt_Heroes_SoftCare2_Pro_72dpi.jpg

Uw oplossing naar een succesvolle carwash business.

Roll-overs van WashTec zijn  de oplossing van een succesvolle carwash business.  Of het nu gaat om compacte entry-level oplossingen, express , express wassystemen voor hoge wasvolumes of high-performance systemen met de laatste innovatieve snufjes. WashTec roll-overs voldoen aan de hoogste eisen en de hoogste verwachtingen als het gaat om wasresulaten, efficiëntie en effectiviteit in kosten.


Contact >     Meer informatie >

Wasstraten

WashTec_Produkt_Heroes_SoftLine2_Waschstrasse_72dpi.jpg

Aangepast naar uw wensen.

WashTec's  kettingwasstraatsysteem geeft u maximale flexibiliteit bij het ontwerpen en ontwikkelen van uw carwash business. Maak een keuze uit de hoeveelheid aan mogelijkheden in wassen, drogen en verzorgende modules en bouw zo uw eigen ideale wasstraat. Perfect afgesteld op uw was volumes, beschikbare ruimte  en de behoefte van uw klanten.

Contact >     Meer informatie >

Wasboxen

WashTec_Produkt_Hero_JetWash_2017_72dpi.jpg

Winstgevende oplossingen voor elke locatie.

WashTec biedt geheel op maat gemaakte oplossingen voor wasboxen die zich geheel aanpassen aan de beschikbare ruimte van uw locatie.  En uw klanten zullen heel tevreden zijn met het exceptionele gemak in gebruik, met praktische functies en uitstekende wasresultaten. Lage operationele kosten en leveren meer omzet en winst op.

Contact >     Meer informatie >

Digitale systemen

cms_washtec_digitalesysteme_iWash.jpg

Meer gemak voor klanten en exploitanten.

Wasklanten houden van gemak en comfort. Biedt ze deze praktische en gemakkelijke oplossing en u zult zien dat het trouwe klanten worden: van gebruik en betalen tot de klantvriendelijke drive-in concepten en klantgerichte programma’s met iWash. En u als exploitant hebt nog meer profijt met WashTec; met het gemakkelijke online managementsysteem WashTec Plus. Voor totaal overzicht èn kostenefficiënt.

Contact >     Meer informatie >

Borstels en chemie

cms_washtec_verbrauchsmaterialien_brushes.jpg

Optimaal afgesteld op uw systeem.

Als het gaat om briljante resultaten, is het installeren van de beste wastechniek één optie. Maar net zo belangrijk is het gebruiken van de juiste toebehoren. Wasborstels van WashTec en de chemie producten van AUWA zijn optimaal afgestemd op de WashTec roll-overs, wasstraten en wasboxen. Voor perfect resultaat, tevreden klanten en uw succes.

Contact >     Meer informatie >

Truckwash

WashTec_Produkt_Heroes_maxiwash_72dpi.jpg

Groot in truck- en bus was business.

Bent u op zoek naar een economische wasoplossing voor uw transportbedrijf of busmaatschappij?
Bij WashTec vindt u wat voor u de beste oplossing is. U kunt kiezen uit een ruim assortiment van opties om zo te voldoen aan uw specifieke behoefte. Alle truck- en bus- wasinstallaties van WashTec voldoen aan de hoogste eisen als het gaat om kwaliteit, wasresultaten  en kosteneffectiviteit.

Contact >     Meer informatie >

Waterterugwinning

201905-WashTec-AquaPur-Modular-750x424.jpg

Een heldere oplossing voor het milieu en uw balans.

Iets goed doen voor het milieu – en tegelijkertijd voor uw balans. WashTec’s innovatieve waterterugwin-systemen  besparen u  geld en u werkt  actief mee aan een beter milieu. Bovendien voldoet u aan de wettelijke voorschriften voor het gebruik en/of lozen van waswater. Alle waterterugwin installaties zijn optimaal afgestemd voor gebruik met WashTec wasinstallatie technologie en AUWA chemie.

Contact >     Meer informatie >

Toebehoren

Frau bedient WashTec-Mattenreinigungsgerät

Maak uw aanbod nog succesvoller.

Breidt uw aanbod naar uw klanten uit met extra services: met WashTec stofzuigers, centrale stofzuigsystemen, mattenkloppers  en betaalautomaten maken uw autowasbedrijf nog completer. Dat biedt nog veel meer verkoop kansen.

Contact >     Meer informatie >

Koop een autowasinstallatie voor een aantrekkelijke prijs

Bent u van plan een kettingwasstraat of een andere autowasinstallatie te kopen? Ons ervaren team  helpt u graag bij uw keuze, en weet wat voor u belangrijk is. Zij begeleiden en helpen u de voor u optimale machine voor uw locatie  te kiezen. Voor minimale kosten en maximale voordelen – en natuurlijk voor een aantrekkelijke prijs. Vraag nu informatie!