Menu
header_service_marketingkonzept_082023_NEU_01.jpg
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Marketingconcept

Strategisch advies. Succesvolle implementatie. Gerichte doelen.

Elke locatie is anders. En ook elke klant is anders. Toch verwacht iedereen dat u precies weet wat zijn wensen zijn. En dat u hem altijd passende oplossingen en acties aanbiedt. Pak het vanaf het begin strategisch aan: WashTec kan u ondersteunen en adviseren voor een marketingconcept.

Strategisch advies. Succesvolle implementatie. Gerichte doelen.

Elke locatie is anders. En ook elke klant is anders. Toch verwacht iedereen dat u precies weet wat zijn wensen zijn. En dat u hem altijd passende oplossingen en acties aanbiedt. WashTec kan een passend marketingconcept ontwikkelen waar u langdurig van zult profiteren.

 

Alles begint met een goed plan.

Marketing is een belangrijk onderdeel van WashTec. Welke communicatiemiddelen passen bij uw doelgroep? En bij uw locatie? Wat biedt de regionale concurrentie? Welke seizoensgebonden en regionale gelegenheden zijn geschikt voor acties?
 

Reviews en fine-tuning Doorlopende follow-up en optimalisering

Alleen als u weet wat bij uw klanten leeft en wat niet, kunt u de communicatie gericht optimaliseren. En uw marketingconcept verder ontwikkelen. WashTec ondersteunt u daarbij. Zowel persoonlijk als met onze software-oplossing WashTec Plus.
 

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: