Menu
240507_M10084_Banner_Landingpage_SoftCareSE_1280x285_RZ.jpg
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Roll-over SoftCare SE

Het nieuwe instapmodel

WashTec presenteert met trots de nieuwe instapper in de wereld van de portaalsystemen: de SoftCare SE. Deze innovatieve roll-over is speciaal ontworpen voor autodealers en zet nieuwe standaarden op het gebied van prestaties, flexibiliteit en efficiëntie om aan de veranderende behoeften van autodealers te voldoen. SoftCare SE speelt in op actuele uitdagingen, bijvoorbeeld steeds grotere voertuigen en hogere eisen aan waskwaliteit, ook voor servicewassers.

HighlightsHighlight: Design

De SoftCareSE wordt gekenmerkt door zijn nieuwe, moderne ontwerp, dat een aantrekkelijk uiterlijk combineert met functionaliteit.

Afmetingen:

De SoftCareSE biedt een washoogte tot 2,90 meter en een wasbreedte tot 2,58 meter. Dankzij deze flexibiliteit kunnen autodealers voertuigen van alle maten en types wassen.

Wassen / reinigen (hogedruk, borstelwas, wiel wasser):

Met zijn krachtige hoge zijdelingse druk in combinatie met de FlexControl borstelwassing biedt de SoftCareSE een grondige reiniging die zelfs aan de hoogste eisen voldoet. Bovendien kunnen velgen tot 21 inch worden gereinigd. Er is keuze tussen wielen wassen met of zonder geïntegreerde hogedrukfunctie.

Highlight: SofTecs

Het systeem is ook uitgerust met SofTecs borstels, die zorgen voor een zachte en effectieve reiniging terwijl het lakwerk en de oppervlakken worden beschermd.

Highlight: Fly-in Drogen

De fly-in functie bespaart ook tijd dankzij sneller drogen. Dankzij de geheugenfunctie onthoudt de droger de contouren van het voertuig: de droger zakt sneller naar het dak van het voertuig in de machine

Highlight: Chemie-opties

De SoftCareSE biedt ook uitgebreide mogelijkheden voor chemische dosering. Precies gedoseerde chemie stellen autodealers in staat om maximale reinigingsresultaten te behalen met een minimale impact op het milieu:

- Velgen intensief speciaal
- Foam zijkant
- Wax – Onderhoudswax intensief
- Schuimwax / Foampolish

Verzorging:

De SoftCareSE biedt extra mogelijkheden voor verzegelen en polijsten voor schitterende resultaten. Met SoftCareSE investeert u in de langdurige verzorging en het waardebehoud van voertuigen voor uw klanten.

Drogen:

De keuze uit een vaste of zwenkbare dakdroger rondt het totaalpakket af.

Highlight: Technologie

Frequentiegeregelde aandrijvingen voor hef- en rijbewegingen en contourvolgende processen voor drogen (fly-in) en hogedrukvoorwassen zorgen voor uitstekende was- en droogresultaten met de kortste programmadoorlooptijden. Daarnaast biedt de SoftCareSE opties voor verzegelen en polijsten voor schitterende resultaten - een ideale combinatie van snelheid en kwaliteit voor servicewasstraten in de dealer.

Bediening en veiligheid:

De SoftCareSE is voorzien van sensorgestuurde veiligheidssystemen om ongelukken te voorkomen en mensen en voertuigen te beschermen. De SoftCareSE biedt een gebruiksvriendelijke bediening, zodat uw team tijd kan besparen en zich kan concentreren op uw klanten.

„De SoftCare SE biedt een nieuw, modern ontwerp, indrukwekkende prestaties en aangepaste opties tegen een onverslaanbare prijs-prestatieverhouding. Nooit eerder was er zoveel SoftCare voor zo'n betaalbare prijs."

Simon Wolfinger, Productmanager bij WashTec

„Investeer in de toekomst van uw dealership met SoftCare SE van WashTec. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.“

Georg Wimmer, Hoofd Productmanagement bij WashTec