Menu
Toebehoren
  • Home ❯
  • Toebehoren
Schließen

SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

Hoofdvestiging WashTec

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Toebehoren

De perfecte aanvulling op uw carwash.

Haal alles eruit wat erin zit - door de klanten van uw carwash uitgebreide extra diensten aan te bieden. Stofzuigers, mattenklopautomaten, sproeiapparaten of geldwisselaars: WashTec levert het allemaal.

Toebehoren

Maak de ervaring voor uw carwashklanten compleet met extra diensten en toebehoren. Voor een aantrekkelijke uitstraling van uw carwash.

Stofzuigsystemen

sauger_1.jpg
staubsauger.jpg

Zelfbedieningsstofzuigers voor interieur mogen op geen enkele wasplaats ontbreken. Van losse en dubbele stofzuigers, tot krachtige stofzuigers voor industriële toepassingen of personenwagens: WashTec biedt voor elke behoefte de passende oplossing.

Mattenreinigers

mattenreinigung.jpg
Mattenklopfer.jpg

Perfect schone vloermatten: WashTec mattenreinigers zijn krachtig, eenvoudig te bedienen zorgen in een handomdraai voor schone vloermatten.

Sproeiapparaten

spruehgeraet_1.jpg

Aanvullende producten van WashTec  zoals voorsproeiers maken de algehele reiniging compleet. Voorsproeimiddelen lossen insecten en hardnekkig vuil op, en maken het reinigen van de velgen gemakkelijker.

Wisselautomaat

geldwechsler_1.jpg
geldwechsler_2.jpg

Zo grijpt uw klant er nooit naast: met de wisselautomaten van WashTec voor bankbiljetten en munten zijn wasboxen optimaal uitgerust.

Waspassen

waschkarte_neu.jpg

Carwash op zijn gemakkelijkst: met klantvriendelijke transponderkaarten kunnen uw klanten contactloos betalen.