Menu
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

iWash

Zo klantgericht was autowassen nog nooit.

Elke auto is anders. En elke autobezitter wast hem op zijn eigen manier. Met iWash biedt u uw klant precies het wasprogramma dat hij nodig heeft. Zoals hij dat wil: persoonlijk, flexibel en comfortabel selecteerbaar via een touchscreen. Dat is de carwash van de toekomst!

De flexibele oplossing

Mann wählt am TMann wählt am Touchterminal intuitiv das Waschprogramm in der Autowaschanlage

De tijd van vast voorgeprogrammeerde wasbeurten in de carwash is voorbij. Klanten anno nu verwachten eenvoudige, intuïtieve bediening om hun wasbeurt flexibel te selecteren. En dat is wat iWash biedt: de klant profiteert van maximale flexibiliteit.

Innovatieve techniek onder de loep

Meer flexibiliteit

De ultieme flexibiliteit: nadat de gebruiker een basisprogramma (snelreiniging, intensieve reiniging of perfect care) heeft geselecteerd, kan hij kiezen uit een reeks losse aanvullende behandelingen. Van intensief insecten verwijderen en grof vuil verwijderen met hoge druk, tot intensieve velgenreiniging, bodemwassing en extra wax/polishprogramma's. Zo kan iedereen zelf beslissen welke reiniging op dat moment de juiste is.

Volledige transparantie

Nadat de klant zijn keuze heeft gemaakt, berekent het besturingssysteem van de wasinstallatie het optimale programmaverloop. De klant ziet meteen de totaalprijs en de wastijd voor het door hem samengestelde programma. Zo geniet elke klant niet alleen van een carwashbehandeling die bij hem past, maar ook van volledige transparantie.

Intuïtieve bediening

Het ultieme gemak: de bediening van iWash gebeurt via een touchdisplay – voor de inrit van de wasinstallatie. Daarmee doet een moderne en simpele bedieningsvariant zijn intrede in de wereld van de carwash: klantvriendelijkheid op zijn best!

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: