Menu
Wasinstallatie roll-over WashTec
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Highlights roll-overs

Een enorme selectie in innovaties.

Ontdek nog meer mogelijkheden voor een succesvol autowasbedrijf. WashTec presenteert innovaties voor elk type bedrijf en voor de wensen van de autowasklant. Met een duidelijke strategie en gericht op maximale klanttevredenheid!

FoamSensation – spectaculaire wassensatie

Zo'n wasstraat hebben je klanten nog nooit meegemaakt: FoamSensation bedekt het voertuig met een gesloten, kleurrijk verlicht schuimgordijn. Dit spectaculaire beeld, maakt uw locatie een echte klantentrekker.

FoamSensation

Indrukwekkend gekleurd schuimgordijn:

 • Spectaculaire wasbeleving: naadloze schuimapplicatie in de automatische wasstraat
 • Extra show effect: gekleurde achtergrondverlichting van het schuimgordijn met LED verlichting
 • Snelle activering: Perfect schuim binnen enkele seconden
 • Concurrentievoordeel: FoamSensation verhoogt de aantrekkelijkheid van de locatie

StarTrack – wielgeleiding met LED verlichting.

Wijs uw klanten de weg, en maak het autowassen nog leuker èn beter voordat ze de roll-over in zijn gereden: de meerkleurig verlichte StarTrack wielgeleiding maakt uw roll-over nog aantrekkelijker en wijst automatisch de weg naar de juiste positionering van het voertuig van de klant in de roll-over.

StarTrack de leukste weg naar de wasinstallatie

StarTrack:

De leukste weg naar het autowassen.

 • Een nog aantrekkelijker beleving in het autowassen: de LED-verlichting trekt aandacht en geeft een unieke lichtsfeer tijdens het wassen.
 • Een inrij- en positioneringshulp: verschillende verlichtings-  en kleurenpatronen wijzen uw klant veilig door het gehele wasprogramma.
 • Effectieve bandenbescherming; hoge kwaliteit rvs rails met een afgeschuind profiel garanderen bescherming tegen beschadiging.
 • Voordelen voor klant en exploitant: StarTrack maakt uw locatie nog aantrekkelijker en is een ware attractie voor uw klanten – vooral in combinatie met FoamSensation.

LightShow – een ware lichtsensatie.

Uw klanten hebben nog nooit zoiets beleefd bij het autowassen: de LED verlichting verlicht elke stap bij het wasprogramma in een unieke stijl. Dit lijkt niet alleen indrukwekkend, het maakt uw autowasbedrijf nog aantrekkelijker en trekt zo meer klanten.

Lightshow lichtbeleving

LightShow:

Voor een spectaculaire lichtbelevenis.

 • Spectaculaire wasbelevenis: Verlicht elke stap in het wasprogramma op unieke wijze gedurende de wassing in de roll-over.
 • Transparant wasproces: de wisselende kleuren en de lichteffecten onderscheiden de verschillende stappen van het wasproces en maakt het autowassen een ware belevenis.
 • Grote aantrekkingskracht: De LED-verlichting maakt een geweldige indruk op uw wasklanten en trekt nog meer klanten aan.

WheelFlash – exacte chemiedosering.

WheelFlash is gebaseerd op de WheelJet en brengt de velgenreiniger aan in de exacte hoeveelheid en op exact de juiste plaats op de velg. Stralend bij elk velgdesign. Als de voor- en achterwielen automatisch zijn ingemeten kiest de wielconsole  positie, en bepaald de juiste afstand van de nozzle tot de velg. Dan volgt het nauwkeurig aanbrengen van de chemie , zo wordt er niets verspild en is het wielwas-resultaat optimaal.

WheelFlash voor schone velgen

WheelFlash:

Voor echte schone velgen.

 • Het uit de juiste hoek sproeien en de juiste hoeveelheid chemie zijn altijd perfect afgesteld – volledig automatisch.
 • De benodigde velgenchemie-inweektijd wordt bereikt aan het begin van het wasprogramma, voordat het wassen met wielborstel en geïntegreerde hogedruk begint.

WheelJet – gegarandeerd schoon resultaat van de velgen.

De WheelJet wielborstel wast zowel grote als kleine velgen. De diagonale aanlegdruk overlapt altijd het middelste van het wiel. Het krijgt zelfs 21“ velgen glanzend schoon. De WheelJet beweegt zich ten opzichte van het wiel onder een diagonale hoek met een extra groot bereik. Met als resultaat dat de WheelJet wielborstels altijd het midden van elke velg vinden  - onafhankelijk van de  voertuigafmetingen.

WheelJet velgenreiniger

WheelJet:

De wielborstel voor elke velg.

 • Met grote velgen en een grote spoorbreedte, zoals SUV’s, de WheelJet borstels maken precies contact – hoger en breder dan bij een kleine auto.
 • Het wielenwassen gaat met de ‚pulse’ techniek. Dat betekent dat de wielborstels steeds even iets terugtrekken van de velg, van draairichting wisselen om vervolgens weer exact de juiste positie van het wiel inmeten voor een maximaal wielwasresultaat.

FlexStream – de veelzijdige roterende dakblaasmond.

De veelzijdige roterende dakblaasmond FlexStream zorgt voor een topprestatie met het opbrengen van voorwaschemie, hogedruk bij het wassen en bij het drogen, dankzij de 360° draaibare component. Met een ongekend effectief resultaat.

FlexStream WashTec

FlexStream:

De veelzijdige roterende dakblaasmond.

 • De afstand van de FlexStream tot de contouren van het voertuig maakt het aanbrengen van chemie, hoge druk en het drogen optimaal.
 • De FlexStream is volledig roterend, daarmee is de werking heel nauwkeurig. Zwenkbaar gemonteerd zorgt de unit ervoor dat de chemie op een hoek van 90° op het oppervlak van het voertuig wordt aangebracht, zowel op de grill, als op moeilijk bereikbare plekken aan de voor- en achterzijde van de auto.
 • Het slimme ontwerp voorkomt druppen tijdens het aanbrengen van de chemie en gedurende de hogedruk functie.

Wash&Pay – Inrijden, wassen, betalen.

Met Wash&Pay is het wassen van een auto net zo simpel als tanken. De klant rijdt direct in de beschikbare roll-over en betaalt heel eenvoudig tijdens of na het wassen. Omdat de klant niet onnodig hoeft in- en uitstappen, bespaart dat uw klant veel tijd en moeite.

Man en vrouw bij wasinstallatie

Wash&Pay:

Het revolutionaire betaalsysteem.

 • Er zitten minder stappen bij het wassen, dus meer wassingen dan voorheen en meer gemak voor uw klant.
 • De wasinstallatie kan zo efficiënter gebruikt worden, dus meer klanten en meer wassingen.
 • Op een beeldscherm in de shop volgt de klant het wasproces, daarbij wordt elk stadium van het wassen aangegeven en resterende tijdsduur van het wasprogramma. Elke shopklant kan zo zien wanneer hij kan wassen, om daar dan ook prompt gebruik van te maken.
 • Klanten kunnen continu zien in welke fase het wassen van hun auto is. Ze hoeven niet meer buiten te wachten, vooral bij slecht weer is dat een voordeel. Klanten zijn eerder geneigd de shop in het tankstation te gebruiken voor meerdere aankopen.

Drive-In – Comfortabel in je auto blijven zitten.

Koop een wasticket, rij naar binnen, wassen en klaar! Met het Drive-In Car Wash concept, kunnen uw klanten comfortabel in de auto blijven zitten tijdens het wassen. Na het kopen van een wasticket in de shop of pinnen aan de Drive-In terminal kan er direct gewassen worden zonder uit te stappen. Na het selecteren van het gewenste programma op het touchscreen, kiezen ze of ze willen blijven zitten of dat ze buiten e auto willen wachten. Als de klant de Drive-In optie kiest, geeft het touchscreen informatie aan over het ingebruikname-  en veiligheidsregels en de verdere procedure. Als de klant alle juiste handelingen heeft verricht en de instructies heeft begrepen, kunnen ze dit bevestigen en vervolgens de autowasinstallatie in rijden. De wassing start direct.

Drive-in wasinstallatie vanuit de auto

Drive-In:

Meer comfort tijdens het autowassen.

 • Omdat automobilisten niet meer in of uit de auto hoeven, bespaart dit tijd tussen de wassingen. Dit kan wel meer dan 17% meer capaciteit opleveren in piektijden. Meer omzet, meer winst.
 • Omdat de volgende wasklant hun programma al hebben geselecteerd terwijl de voorgaande wassing nog gaande is, kost het wisselen van auto’s daardoor minder tijd. Vooral door het gebruik vanachter het stuur verloopt het activeren van een wassing sneller.
 • Door te claxoneren, stopt de wasinstallatie onmiddellijk het wasproces, de borstels worden automatisch uitgestuurd van de auto.
 • De breedtebewaking garandeert dat het wassen alleen begint als de auto in de juiste positie staat.
 • Al met al, meer veiligheid voor de automobilist: het is niet meer nodig in of uit de auto te stappen, automobilisten hoeven niet meer door de washal te lopen. Geen risico van uitglijden of struikelen.