Menu
header_nachhaltigkeit.jpg
Schließen

SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

 

WashTec Belgie

Yves Glorieux

Telefoon: +32 47 22 51 565

Contactformulier

Duurzaamheid

Duurzaam handelen. Voor de toekomst.

Duurzaam ondernemen stelt onze toekomst veilig. Die van onze onderneming, maar ook van onze samenleving. Daarom bepaalt dat vandaag al ons doen en laten: wij gaan zuinig om met al onze materialen. En nemen onze verantwoordelijkheid tegenover medewerkers en de samenleving serieus. Het is ons doel blijvende waarden te creëren. En een omgeving achter te laten voor de volgende generaties die ecologisch en sociaal intact zijn.

Kansen stimuleren

De basis van ons succes zijn onze medewerkers. Daarom hechten wij aan een werkomgeving waarin eenieder zich prettig voelt en zich kan ontplooien. Vakmatig en persoonlijk. Eerlijke lonen, sociale voorzieningen en ontwikkelingsmogelijkheden zijn voor ons vanzelfsprekend. Evenzeer stimuleren wij de gezondheid van onze medewerkers en de verenigbaarheid van werk en privéleven.

In de dagelijkse onderlinge interactie vinden wij ook wederzijds respect erg belangrijk. Wij moedigen culturele verscheidenheid en tolerantie binnen ons bedrijf aan. Bovendien spannen wij ons in meer vrouwen in technische beroepen en op leidinggevende functies te krijgen. Sinds 2005 geldt voor alle medewerkers van de WashTec Groep een gezamenlijke Ethische Gedragscode, waarvan wij de naleving regelmatig controleren in interne audits.

Bewust handelen.

Duurzaam handelen is onlosmakelijk verbonden met onze bedrijfscultuur. Dit bevestigen onze certificeringen volgens de volgende normen:

  • EN ISO 9001:2008 garandeert verantwoord kwaliteitsmanagement – een vanzelfsprekendheid voor baanbrekende bedrijven.
  • EN ISO 14001: 2004 vormt een aanvulling op onze ambitie om milieubewust te handelen – en biedt u een overtuigend concurrentievoordeel.
  • SCC**:2011 – het Safety Certificate Contractors beschermt door preventieve maatregelen de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers.

Verantwoordelijkheid nemen.

Als wereldwijd actieve onderneming willen wij fungeren als voorbeeld, zowel nu als in de toekomst. Door ons materialen verbruik verder te reduceren, emissies te verlagen en afval te vermijden. Tegenwoordig houden we in al onze processen, producten en diensten rekening met het milieu - zowel op kleine als op grote schaal.

Zo voorzien wij sinds 2007 alle nieuwe dieselvoertuigen met filters die de emissie met 99 procent verlagen. En ook op kantoor gaan wij weloverwogen te werk: wij gebruiken klimaatneutrale bezorging voor brieven en pakketten en werken met FSC-papier uit ecologisch duurzame houtproductie. Kleine stappen, die samen een groot effect hebben. 

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: