Menu
header_karriere_arbeitenbeiwashtec.jpg
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Werken bij WashTec

Samen maatstaven stellen.

Als manager of stagiair, als werkstudent of ervaren vakman: een carrière bij WashTec biedt u veel ontwikkelingsmogelijkheden. En de kans om met richtinggevende ideeën de toekomst te vormen.

WashTec als werkgever.

WashTec is de mondiale marktleider op het gebied van innovatieve oplossingen voor het autowassen. Meer dan 1600 medewerkers in ruim 65 landen geven samen met ons vorm aan de toekomst van de carwash-branche. En stimuleren de ontwikkeling van een dynamische groeisector.

Onze oplossingen stellen wereldwijd maatstaven. En bieden onze klanten altijd het optimale. Daarvoor zetten wij ons in met passie en innovatiekracht. Al sinds 1885. En ook in de toekomst.

zwei Männer arbeiten bei Washtec

Wij bieden meer dan een baan alleen.

Als onderneming zijn wij zo goed als onze medewerkers. Daarom ligt het welzijn van onze werknemers ons na aan het hart: wij bevorderen uw beroepsmatige en persoonlijke ontwikkeling. En wij bieden fatsoenlijke sociale voorzieningen en bovengemiddelde lonen en salarissen. Voor de toekomst van de mensen die samen WashTec zijn.

Als moderne werkgever weten wij: een baan is maar een deel van het leven. Voor ons telt ook de rest: wij bevorderen particuliere initiatieven, zoals sportieve evenementen. Daarom kunt u bij ons niet alleen carrière maken. Maar ook topscorer van de maand worden.

 

Instapmogelijkheden voor ervaren professionals.

Wij hebben banen voor geëngageerde vakmensen en kaderpersoneel in verschillende onderdelen van de onderneming: in de ontwikkeling, productie en montage van roll-over wasinstallaties, wasstraten, SB-wasplaatsen en wasinstallaties voor bedrijfswagens en bussen.

Wij zien graag sollicitanten met eigen initiatieven, die interdisciplinair denken. Die impulsen geven. En die onze positie als marktleider versterken.

Plezier beleven aan je carrière
U kunt ons ondersteunen in het hoofdkantoor in Augsburg. Deze vestiging heeft een lange historie en biedt plaats aan een groot aantal onderdelen van de onderneming. Of u gaat werken op onze verkoop- of serviceafdeling, dicht bij de klant. In Duitsland of internationaal.

Overigens: wie eenmaal bij WashTec begonnen is, blijft meestal bij ons. Omdat wij veel ontwikkelingsmogelijkheden bieden. Zowel beroepsmatig als persoonlijk. Het parool 'work-life-balance' is voor ons geen holle frase, maar wordt actief nagestreefd. 

OFFENE STELLEN ANSEHEN >

 

Instapmogelijkheden als stagiair.

Ons internationale stageprogramma biedt optimale carrièrekansen voor HBO/WO afgestudeerden: 18 maanden lang maakt u kennis met alle afdelingen van onze onderneming. Daarbij leert u alles wat met de carwash-branche te maken heeft. Een van de programmaonderdelen is een werkperiode in het buitenland bij een van onze dochtermaatschappijen.

Een optimale start in het beroepsleven.
Ons stageprogramma biedt veel speelruimte voor persoonlijke interesses. Naast het dagelijkse werk doet u mee aan spannende projecten, afdelingsoverkoepelend en internationaal. Tijdens het programma staat een ervaren WashTec medewerker u als mentor terzijde.

Instapmogelijkheden voor studenten.

Wij bieden studenten veel mogelijkheden om praktijkervaring op te doen. Als stagiair, als werkstudent of in het kader van uw afstudeerscriptie (diploma, bachelor, master).

Profiteer van de kans om u beroepsmatig te oriënteren. Ontdek wat uw sterke punten zijn en waar uw interesses liggen. En bereid u optimaal voor op een mogelijke carrière bij WashTec.

Practicum, deeltijdbaan, afstudeerscriptie.

Bij ons leert u alle ondernemingsafdelingen kennen, van financiën tot productie en human resources. U kunt actief deelnemen aan ontwikkelingsprocessen en krijgt uitgebreid inzicht in het wasbedrijf.

Geef in uw open sollicitatie a.u.b. aan welke activiteit en/of afdeling uw voorkeur heeft of vermeld het onderwerp van uw afstudeerscriptie en de periode waarin u beschikbaar bent.

Instapmogelijkheden als leerling

Een opleiding bij WashTec is een solide basis voor het beroepsleven. Het maakt niet uit of uw belangstelling ambachtelijk, technisch, administratief of bedrijfseconomisch is. Bij ons vindt u de activiteit die bij u past. Natuurlijk ontvangt u een opleidingsvergoeding volgens de cao.

U krijgt inzicht in alle afdelingen en onderdelen van de onderneming. U leert alles over het wasbedrijf. En u kunt zich beroepsmatig en persoonlijk verder ontwikkelen in een vertrouwde omgeving.

Solide basis voor banen met toekomst.

Na uw opleiding bij WashTec staan er veel deuren voor u open: bijvoorbeeld een voortgezette opleiding tot meester of technicus. De bevordering tot leidinggevende kracht in een ambacht. Of u kunt uw opleiding gebruiken als basis voor een studie. Waar u ook voor kiest: wij staan u terzijde.

Deze onderwerpen interesseren u misschien ook: