Menu
header_metamenue_presse_082023_NEU.jpg
  • Home ❯
  • Pers ❯
  • SmartCare – De Premium klasse onder de autowasinstallaties!
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

SmartCare – De Premium klasse onder de autowasinstallaties!

Augsburg, mei 2019 – Wat betekent het als we zeggen dat onze nieuwe roll-over “smart” is? Dat deze roll-over uniek is binnen de huidige carwashbranche. De nieuwe en geoptimaliseerde functies van de WashTec SmartCare garanderen maximale beschikbaarheid. Met innovatieve oplossingen zorgt de SmartCare ervoor dat het wasbedrijf van een exploitant naar nieuwe hoogten wordt gebracht.

Het enige dat nodig is, is verbinding met het internet, zodat exploitanten overal ter wereld toegang hebben tot de instellingen van hun autowasinstallatie. Dankzij ‘Remote Access’ kunnen exploitanten op elk gewenst moment met één muisklik eenvoudig en gemakkelijk alle instellingen inzien, controleren en perfect afgestemd op hun onderneming en de eisen daarvan aanpassen: of het nu gaat om prijsinstellingen, chemiedosering of wasprogramma's. Voor deze instellingen is geen servicemonteur nodig, de exploitant kan zelfstandig bijvoorbeeld van zomer- naar winterstand overschakelen en wasprogramma's aan het actuele weer of de actuele gebruiksintensiteit aanpassen. Eén klik is voldoende om de balans tussen de beste kwaliteit en de hoogste snelheid te optimaliseren, afhankelijk van de situatie.

Smart door een perfecte chemiedosering

De WashTec SmartCare zorgt voor een nieuwe, uiterst efficiënte, individueel optimaal afgestelde chemiedosering. Slechte wasresultaten worden vaak veroorzaakt door een te lage en verkeerde chemiedosering. Met de WashTec SmartCare behoort dat tot het verleden. Of het nu gaat om eenvoudig of moeilijk te reinigen delen van de auto, met de WashTec SmartCare worden de chemieproducten automatisch efficiënter en flexibeler gedoseerd precies op die plaatsen waar het nodig is. Dankzij de vulpeilindicatie kunnen de chemicaliën perfect worden gecontroleerd en indien nodig tijdig worden bijbesteld. Dit voorkomt onjuiste doseringen en stilstand door ontbrekende waschemicaliën. Met Remote Access / afstandsbediening kan de exploitant de chemiedosering  afhankelijk van het wasprogramma comfortabel en eenvoudig met één klik controleren. En perfect afgestemd op de individuele eisen van de carwash.

Smart door flexibele aanpassing aan de afmetingen van de washal

De nieuwe doorrijbreedte tot 2,65 meter is uniek! Of het nu gaat om een Mini of een SUV, de SmartCare is geschikt voor grote en brede voertuigen die voorheen niet in een conventionele autowasinstallatie konden worden gewassen. Dit is een overduidelijk concurrerend voordeel, ook voor de wasklant want ook autobezitters met bredere voertuigen kunnen als klant worden geworven, zonder dat de wasinstallatie daardoor meer ruimte inneemt. De WashTec SmartCare stelt exploitanten in staat om hun bedrijfspotentieel te vergroten. Naast de nieuwe wasbreedte biedt de WashTec SmartCare de exploitant nu ook washoogtes, voor maximale benutting van de hoogte van de washal.

Smart dankzij Adaptive Control, individueel aangepaste bediening

De WashTec SmartCare legt alle instellingen in de handen van de exploitant. Doordat de gewenste wasprogramma's op elk gewenst moment met een simpele druk op de knop kunnen worden aangepast. Zonder enige inspanning, zonder monteurs en zonder vakkennis. Hierdoor kan de WashTec SmartCare op comfortabele en eenvoudige wijze worden aangepast aan het jaargetijde of zelfs aan de dagelijkse piekuren, zodat maximaal profijt uit de wasinstallatie kan worden gehaald. Vanzelfsprekend kunnen alle functies op afstand met  Remote Access worden bewaakt, gecontroleerd en aangepast.

Smart dankzij perfecte wasresultaten en eenvoudig onderhoud

De WashTec SmartCare combineert de beste chemie met een perfecte schuimopbrengst en maakt autowassen tot een daadwerkelijk spectaculaire wasbelevenis. Dankzij de zwenkbare sproeikoppen zorgt de WashTec SmartCare voor een optimale verdeling en een verbeterde oppervlakdekkende opbrengst van het schuim, zowel bij kleine als bij grote voertuigen. Tegelijkertijd zorgt High Performance waschemie voor een uitstekend wasresultaat. hoogwaardige reinigingsmiddelen voor uitstekende wasresultaten. En de 'quick fit'-sproeikoppen laten zich eenvoudig en zonder gebruik van gereedschap onderhouden en blijven altijd perfect in positie.

Smart dankzij baanbrekend design

Het moderne, technisch heldere en frisse design kan in alle vrijheid en volledig afgestemd op de wensen van de exploitant worden vormgegeven. Het hoogwaardige veiligheidsglas is aan de achterzijde bedrukt en bestand tegen de waschemie, eenvoudig te reinigen en duurzaam. Bovendien zijn de LED lampen achter het glas beschermd. Het moderne 3D-ontwerp met de schuin opgestelde voorkant is uitnodigend uit en springt direct in het oog. Een echte eye-cathcer.

Smart door intelligente sensoren voor een uiterst nauwkeurige aansturing

De WashTec SmartCare stelt de norm met FlexControl 2.0 en MultiFlex 2.0. Met FlexControl worden de SofTecs zijborstels aangestuurd via een verbeterde sensorgestuurde aansturing in combinatie met een traploos instelbare schuinopstelling van de borstels. In combinatie met een optimale  borsteldiameter en borsteldrukregeling kunnen de zijborstels dichter op het voertuig wassen, van het dak tot aan de dorpel. Met flexibel zwenkbare borstelassen wassen de multi-dimensionale MultiFlex zijborstels met een optimaal voertuigcontact ook aan de achterzijde bij ronde voertuigvormen en dakspoilers.

Smart door de krachtige hogedruk en de dakblaasmond met geoptimaliseerde luchtstroom

Extreem vervuilde voertuigen zijn geen probleem maar slechts een uitdaging die door de WashTec SmartCare met een sterke hogedrukstraal wordt getackeld. De geoptimaliseerde TurboNozzles - roterende puntstraal - zorgen voor een optimale voorreiniging met een krachtige hogedrukstraal. Zeer gerichte reiniging van de voor- en achterzijde van het voertuig, en van de dorpels. En door de perfecte schuinopstelling van de hogedruk-sproeikoppen worden alle oppervlakken van het voertuig efficiënt en met een perfect wasresultaat gereinigd.

Wat betekent dat eigenlijk, efficiënt drogen? Heel eenvoudig – door de uitermate effectieve dakblaasmond met geoptimaliseerde luchtstroming droogt de WashTec SmartCare roll-over nog beter dan zijn voorgangers, kortom perfecte droogresultaten voor alle voertuigvormen. En dat betekent nog meer tevreden en trouwe wasklanten.

For more information, please contact:

Sabine Zimmerer (Vice President Head of Global Marketing)
Phone: +49 821 5584-1289
Mobile.: +49 175 430 2778
Email szimmerer@washtec.com