Menu
WashTec-News.jpg
  • Home ❯
  • Pers ❯
  • Schone velgen zonder handmatige voorwas: WashTec presenteert nieuwe wielwasser voor kettingwasstraten
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Schone velgen zonder handmatige voorwas: WashTec presenteert nieuwe wielwasser voor kettingwasstraten

Augsburg, mei 2024 – WashTec, de marktleider op het gebied van de carwash, heeft op de UNITI Stuttgart van 14.-16.05.2024 de nieuwe generatie wielwasser voor de wasstraat SoftLine² gepresenteerd en belooft de beste velgenwaskwaliteit met moderne robuuste techniek. Een groot aantal prestatie- en veiligheidsfuncties garandeert een krachtige en veilige werking van het wasproces met als doel de handmatige inspanning voor het voorwassen aanzienlijk te verminderen. De nieuwe wielwasser is compatibel met alle SoftLine² wasstraten.

Het hoogwaardige roestvrijstalen ontwerp en de bewezen overbrengingstechniek garanderen maximale bedrijfszekerheid in veeleisende omgevingen. De combinatie van een langere meeloop (1200 mm), meerdere rotatiewisselingen en een innovatieve pulsfunctie zorgen voor een nieuwe standaard bij het wielwassen. Door middel van een frequentieomvormer kan zowel de verplaatsings- als de rotatiebeweging individueel worden aangepast, zodat een constante werking wordt gegarandeerd. Het meertraps veiligheidsconcept, dat sensor gestuurd en volledig contactloos is, zorgt voor maximale operationele veiligheid. Als opties zijn programmeerbare Ledverlichting en een geïntegreerde hogedruk verkrijgbaar.

Met de nieuwste generatie wielwassers brengt WashTec een product op de markt voor kettingwasstraten dat niet alleen indruk maakt door zijn uiterlijk, maar ook door zijn prestaties. Vooral in combinatie met kunststof transportbanden en de bijbehorende stilstaande wielen biedt de wielwasser de technische oplossing om de wielwassing te automatiseren. Op deze manier wordt het handmatig voorwassen van velgen onnodig terwijl wasklanten altijd schone velgen krijgen. Welke wasklant wil geen schone velgen? En welke wasstraat exploitant wil nou niet besparen op personeelskosten en tijd?


Over WashTec:

De in Augsburg gevestigde WashTec Group is ‘s werelds grootste leverancier van innovatieve oplossingen op het gebied van de carwash. WashTec heeft meer dan 1.700 mensen in dienst en wordt vertegenwoordigd door haar eigen dochterondernemingen op de kernmarkten van Europa, de VS, Canada en Australië. Daarnaast heeft WashTec onafhankelijke verkooppartners in ongeveer 80 landen.

For more information, please contact:

Sabine Zimmerer (Vice President Head of Global Marketing)
Phone: +49 821 5584-1289
Mobile.: +49 175 430 2778
Email szimmerer@washtec.com