Menu
header_metamenue_presse_082023_NEU.jpg
  • Home ❯
  • Pers ❯
  • AquaPur Modular: Het modulaire systeem geheel volgens uw wensen!
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

AquaPur Modular: Het modulaire systeem geheel volgens uw wensen!

Augsburg/mei 2019 – Het modulaire concept maakt het mogelijk om de installatie individueel aan te passen aan de locatie en de eisen van klant. Door de volledige flexibiliteit van het systeem, kan het zelfs in de kleinste technische ruimtes worden gebruikt. Door de flexibele uitbreidingen van het  AquaPur Modular systeem kunnen carwash-exploitanten plannen maken voor de toekomst en zonder veel moeite anticiperen op gestegen wasaantallen, nieuwe componenten of een extra wasinstallatie. Het waterterugwinsysteem is niet alleen geschikt voor enkele roll-overs, maar ook voor de SoftCareTakt, dubbele roll-overs en truck- en buswasinstallaties evenals voor korte kettingwasstraten.

Het modulaire systeem maakt het mogelijk om de installatie aan de specifieke locatie aan te passen. Het compacte ontwerp en de variabele opstellingsmogelijkheden maken het tevens mogelijk om het waterterugwinsysteem bijvoorbeeld in een hoek te plaatsen. De filtercapaciteit kan in drie stappen worden uitgebreid. AquaPur Modular maakt extra filtercapaciteit mogelijk, die met maximaal drie extra proceswater-buffertanks kunnen worden uitgebreid.

Meer gebruiksgemak

De slibvangput van elk waterterugwinsysteem moet regelmatig worden geleegd. In het verleden was handmatige inspectie van het slibniveau een vrij ingewikkelde en vieze aangelegenheid. Dankzij de automatische slib-niveaumeting van de AquaPur Modular en de SludgeSensor hoeft de gebruiker zijn handen niet langer vuil te maken. Dit proces is nog nooit zo eenvoudig geweest.

Voor maximale gebruiksveiligheid kunt u het beste de WaterStop-optie kiezen. De automatische  schoon-water-nooduitschakeling zorgt voor maximale bescherming tegen onopgemerkt verlies van schoon water. Met WaterControl, het schoonwater-bewakingssysteem, hebben gebruikers de optie om op transparante wijze het gebruik van schoon water in de gaten te houden. Ook geurproblemen behoren nu tot het verleden, daar het AntiSmell ontgeuringssysteem de oorzaken van onaangename geuren volledig wegneemt voordat deze zich voordoen.

For more information, please contact:

Sabine Zimmerer (Vice President Head of Global Marketing)
Phone: +49 821 5584-1289
Mobile.: +49 175 430 2778
Email szimmerer@washtec.com