Menu
header_blog_ger_02.jpg
  • Home ❯
  • Blog ❯
  • Hoe brengt u het showeffect naar uw carwash?
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Maak van uw carwash een waar spektakel!

Sommige klanten vinden het altijd reuze spannend om met hun auto door de wasstraat te gaan en te zien hoe de sproeiers en borstels hun poetswerk doen. Dit zijn de klanten die echt zullen genieten van de schuimdeken die op hun auto's wordt gelegd en deze volledig met een dikke laag schuim bedekt. U kunt een dergelijke schuimoptie in uw wasinstallatie integreren met bijvoorbeeld FoamSensation. Het gebruikelijke proces wordt door een met gekleurde ledlampen verlicht gordijn van schuim nog spannender gemaakt. Dankzij FoamTastic is het toepassen van een verlicht en compleet gordijn van schuim in outdoor wasinstallaties ook mogelijk.

Prachtig en kleurrijk

Ongeacht of het nu om een roll-over of een kettingwasstraat gaat, het automatische wasproces start altijd met het aanbrengen van de gekleurde schuimdeken. FoamSensation zorgt ervoor dat een dik gordijn van hoogwaardig schuim uit de dakdroger bij de ingang van de wasinstallatie over de hele auto wordt aangebracht en deze volledig bedekt. De ledlampen geven heldere kleuren weer. Op het bedieningspaneel kiest u de kleuren uit en stelt u de kleurwisselingen in. U heeft de keuze uit meerdere instellingen, zoals stroboscoop effect, flitsende of constante verlichting en kleurwisselingen. Dit is niet alleen leuk voor de autobezitters, maar vooral ook voor hun kinderen.
 

Uitstekende resultaten


Doordat de dakdroger in hoogte verstelbaar is, kan het gordijn van hoogwaardig schuim altijd zo worden ingesteld dat het alle onderdelen van de auto bereikt. Zelfs als de optie langere tijd niet is ingesteld, wordt er binnen enkele seconden fijn en hoogwaardig schuim geproduceerd - het systeem is dus altijd gereed voor gebruik. Het reinigingsschuim zorgt samen met de voorwas en de wasborstels voor perfecte wasresultaten. Het schuim lost op voorzichtige en betrouwbare wijze het vuil op en beschermt de lak van de auto.

Bekijk nu de mogelijkheden voor inbouwen achteraf


FoamSensation kan direct worden ingebouwd bij een gloednieuwe wasstraat, maar achteraf installeren in een oudere wasinstallatie is geen enkel probleem. Voor bestaande roll-overs en kettingwasstraten zijn er aparte units beschikbaar die het magische schuimeffect voor auto's mogelijk maken. Bij kettingwasstraten kunt u FoamSensation direct bij de ingang installeren of daarvoor een aparte boog gebruiken. Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij u graag adviseren over de opties die u heeft. Zelfs bij wasboxen hoeven klanten geen moment schuimplezier te missen. Met de Powerfoam optie bij wasboxen is het voor klanten ook mogelijk hun auto´s met een volle en doeltreffende schuimdeken te bedekken. Dit is niet alleen leuk om te doen voor degene die zijn auto wast, maar zorgt ook voor glanzende resultaten.

Kort samengevat: Dik schuim trekt klanten aan


Ongeacht of het nu om FoamSensation, FoamTastic of powerschuim gaat, alle schuimopties leveren u een aanzienlijk voordeel op ten opzichte van de concurrentie. Als klanten kunnen kiezen, dan rijden er velen liever naar de wasstraat met de kleurrijke verlichting. Onderschat daarbij vooral de kracht van kinderen niet. Klanten met kinderen zullen in de rij staan voor uw wasstraat. De investering kunt u in korte tijd terugverdienen omdat FoamSensation u een uniek en onderscheidend kenmerk (USP) geeft die klanten naar uw carwash lokt. Naar alle waarschijnlijkheid zal social media hier ook bij helpen. De kleurrijke ervaring wordt door klanten vastgelegd en op social media gedeeld met hun vrienden. Aldus, het kleurrijke schuim is op zich al bijna een vorm van reclame.