Menu
header_unternehmen_qualitaet_082023_NEU_01.jpg
Schließen
SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Kwaliteit

Wij leveren de kwaliteit die u verdient: de beste.

WashTec beschouwt zichzelf niet alleen als innovatieleider, maar ook als kwaliteitsleider. Met onze producten, diensten en internationale certificeringen op het gebied van kwaliteit, milieu en veiligheid stellen wij wereldwijd hoge normen. Het bij WashTec geïmplementeerde geïntegreerde managementsysteem is een van de garanties voor ons voortdurende verbeteringsproces. Wij streven ernaar aan alle verwachtingen van onze klanten te voldoen. Graag ook met hun feedback, want onze klant staat bij ons centraal.

Kwaliteit die normen stelt

Onze producten en oplossingen stellen hoge normen wat betreft kwaliteit, veiligheid en milieubescherming. Om dat te garanderen kiezen wij consequent voor hoogwaardige materialen. Voor werken met beproefde methodes bij het testen van innovatieve technologieën. Voor bouwen met minimale toleranties. En voor het plannen van geschikte methoden voor kwaliteitsborging.

Onze processen, producten en diensten worden voortdurend verbeterd. Daarbij vertrouwen we op de ideeën van onze medewerkers. Maar ook uw mening is voor ons van belang. Uw feedback – in een persoonlijk gesprek of via de grote klantenenquête – stroomt consequent terug in onze product- en procesontwikkelingen. Zo kunnen wij onze producten en diensten altijd nog beter aanpassen aan uw individuele behoeften. En u krijgt altijd de kwaliteit die u verwacht.

HSE: Quality, Health, Safety, Environment.

Quality, Health, Safety en Environment zijn bij WashTec allesbehalve loze kreten. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid als het gaat om kwaliteit, het bevorderen van gezondheid en werkveiligheid en milieubewust handelen. Intern in de dagelijkse werkdag. En bij alle interactie die we hebben met onze klanten, partners, dienstverleners en leveranciers.

Wij zijn ons ervan bewust dat  kwaliteit wordt gemaakt door mensen, voor mensen. Daarom begint onze kwaliteitsambitie met het stimuleren van gezondheid en veiligheid op het werk voor onze medewerkers. Van rijveiligheidsmaatregelen en ergonomisch ingerichte werkplekken, tot preventieve onderzoeken op de WashTec Gezondheidsdagen.

Wij betrekken al onze medewerkers in ons waardesysteem en stimuleren dat deze waarden bij de dagelijkse werkzaamheden worden uitgedragen. Wij motiveren iedereen om zijn bijdrage te leveren aan ons voortdurende verbeteringsproces.

warning
Door op de video te klikken, stemt u in met de gegevensoverdracht aan YouTube en accepteert u het privacybeleid.

Optimalisatie van processen en workflows.

Alle WashTec bedrijfsonderdelen worden via interne inspecties en proces- en workflow-checks voortdurend gecontroleerd en geoptimaliseerd. Daarbij bouwen wij op een intelligent systeem voor verbeteringen en suggesties dat de ervaringen van onze medewerkers gericht verwerkt.

Voorbeelden voor doorgevoerde optimaliseringen:

  • Regelmatig doorvoeren van veiligheidstrainingen.
  • Inrichting van werkplekken volgens de nieuwste standaards - bijv. met spaarlampen, geluidsarme machines en ergonomische apparaten.
  • Regelmatige rijtraining voor onze technici in de buitendienst, gebruik van de veilige WashTec Towers in plaats van normale ladders.
  • Product- en informatiebrochures drukken op FSC-papier van ecologisch verantwoorde houtproductie.
  • Gebruik van de klimaatneutrale service GoGreen van de Deutsche Post voor brieven, evenals UPS carbon neutral voor pakketten.

Gecertificeerde kwaliteit

Onze inzet voor milieu, veiligheid, gezondheid en kwaliteit wordt bevestigd door talrijke certificeringen en onderscheidingen:

  • ISO 9001 bevestigt ons verantwoorde kwaliteitsmanagement.
  • EN ISO 14001 bevestigt ons milieubewust handelen.
  • SCC (Safety Certificate Contractors) bevestigt het doorvoeren van preventieve maatregelen ter bescherming veiligheid en gezondheid van onze medewerkers.
  • Het VDA-zegel van het Verband der Automobilindustrie bevestigt dat onze wasinstallatietechniek en chemie een minimaal beschadigingsrisico bij het wassen opleveren.
  • De douanerechtelijke status van de toegelaten marktdeelnemer (AEO/Authorised Economic Operator) bevestigt voor ons bijzondere betrouwbaarheid bij het naleven van de douanevoorschriften, een adequate boekhouding, solvabiliteit evenals passende veiligheidsstandaards.

 

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: