Menu
Over WashTec
  • Home ❯
  • Over WashTec
Schließen

SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

Hoofdvestiging WashTec

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 8080 157

Fax: +031 79 36 83 725

E-mail: info@washtec.nl

Contactformulier

Over WashTec

Ideeën die wereldwijd maatstaven zetten.

WashTec is wereldwijd toonaangevend leverancier van innovatieve oplossingen rondom de carwash business. Met meer dan 1.800 medewerkers in meer dan 70 landen bouwen we samen aan de toekomst van het autowassen. Producten, processen en oplossingen van WashTec bieden beheerders en eindklanten optimale resultaten en de beste beleving. En zetten altijd weer nieuwe standaards in de carwashbranche over de hele wereld.

Our new image film

Toonaangevend in carwash business.

Zo'n 35.000 geïnstalleerde wasinstallaties wereldwijd en meer dan twee miljoen voertuigen die elke dag worden gewassen met technologieën van WashTec:  de cijfers spreken voor zich. Ze maken WashTec tot de onbetwiste marktleider in de carwashbranche. WashTec is met dochtermaatschappijen vertegenwoordigd in de kernmarkten van Europa en de VS, China en Tsjechië. Daarnaast hebben we in ruim 70 landen talloze zelfstandige verkooppartners en werken we met een wijd vertakt servicenetwerk met meer dan 600 eigen technici in Europa en 300 technici bij verkooppartners. Omdat we midden in de markt staan weten wij overal wat nodig is. En daar stemmen wij onze oplossingen consequent op af.

Innovatieleider - gisteren, vandaag en in de toekomst.

WashTec is niet alleen wereldmarktleider, maar loopt ook voorop wat betreft innovaties in de carwashbranche. De lijst van onze innovaties is lang: van de uitvinding van de roll-overs tot consequente perfectionering van de uitrusting. Van innovatieve digitale oplossingen tot nieuwe ontwikkelingen op het gebied van reinigingsmiddelen. En daarbij draait alles om één ding: de veranderende behoeften van zowel klanten als beheerders.

Een aantal van onze nieuwste innovaties:

MultiFlex: De flexibele zijborstel wast voertuigen met een schuine achterkant grondig schoon – en springt in op het toegenomen aantal SUV's en andere modellen met een schuine achterzijde.

iWash
: voldoet aan de wens van veel wasklanten om hun wasbeurt flexibel samen te stellen.

TecsLine
: de lijn van tien optimaal op elkaar afgestemde reinigings- en wax/polish-producten levert topresultaten in elke processtap.

Advanced Chemical System
: de intelligente cartridge-oplossing voor eenvoudig navullen zonder fouten of knoeien.

SelfTecs
: het innovatieve concept voor wasboxen maakt het mogelijk om in slechts één handeling te wassen en te polishen.

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: