Menu
Schließen

SERVICENUMMER

Service

+31 79 368 37 50

WashTec Benelux BV

Radonstraat 9

2718 SV Zoetermeer

Telefoon: +31 79 36 83 720

Fax: +031 79 36 83 725

Contactformulier

Advanced Chemical System (ACS)

Chemie bijvullen – zo simpel kan het zijn.

Met het Advanced Chemical System (ACS) behoort het lastig hanteren van zware jerrycans tot het verleden. Dit intelligente cartridge systeem werkt met compacte en handzame cartridges van 5 kg. Het enige dat u hoeft te doen: lege cartridge eruit, volle cartridge erin – klaar. Dat werkt schoon, snel en feilloos. En uiteraard gaan ze net zo lang mee.

Meer comfort en veiligheid

Advanced Chemical System - ein intelligentes Kartuschensystem

's Werelds eerste intelligente cartridge systeem - het Advanced Chemical System (ACS) - biedt talloze voordelen. Maak het uzelf gemakkelijk en win tijd, gemak, veiligheid en kwaliteit.

Uw voordelen met het Advanced Chemical System

Tijdwinst: 

Cartridges eenvoudig en in maximaal twee minuten vervangen

Met een standaard sleutel zijn de ACS-cartridges eenvoudig te ontgrendelen en uit de houder te halen. Volle cartridge plaatsen, vastklikken - klaar! Na het plaatsen wordt eerst de reservetank gevuld; daarna is de installatie meteen klaar voor gebruik. Zo is een cartridge in maximaal twee minuten vervangen.

Meer gemak:

Cartridges vervangen zonder kans op fouten

ACS-cartridges en het systeem staan  onderling in contact door middel van RFID (Radio Frequency Identification). Zo herkent het systeem of de juiste cartridge is geplaatst. Is dat het geval en is de vulstand correct, dan gaat een groen LED-lampje branden. Is het patroon leeg, brandt het lampje oranje. Het lampje gaat knipperen als een patroon ontbreekt.

Meer veiligheid:

Veilig chemie producten hanteren

De speciale sluiting van de ACS-cartridges gaat pas open op het moment dat de cartridge in de houder wordt geplaatst.  Zo vervangen medewerkers chemie op een schone manier zonder dat ze in aanraking komen met de reinigingsmiddelen. Bovendien wordt zo voorkomen dat resterende vloeistof lekt.

Meer kwaliteit:

Optimale dosering en voorkoming van in-effectieve wassingen

Dankzij het handzame ontwerp en een gewicht van maximaal 5,5 kg gaan de cartridges 1.000 tot 2.500 wasbeurten mee. De ingebouwde reservetank in het dockingstation overbrugt tot 250 wasbeurten. Dit voorkomt dat er wassingen worden uitgevoerd waarbij geen chemie producten worden toegevoegd.

De volgende onderwerpen zijn misschien ook interessant voor u: